Е3 ГРУП Помош при превоз на возила. Транспорт на оштетени возила од местото на несреќата при сообраќајни несреќи.

ЗА НАС

Нудиме можност за превоз на лесни возила, спортски и спуштени возила, комбиња, камиони, контејнери и градежни машини. Вршиме разни видови на превоз: градски и меѓуградски!

Влечната служба "Е3 ГРУП ДООЕЛ", во склоп на деловниот простор поседува паркинг плац за времено сместување на возилата кои се транспортираат.

Нашите услуги за влечење и транспорт се на располагање кога и каде и да сте.

Доаѓаме на која било локација во Македонија.

Ако имате барање за специфичен вид на услуга, ве молиме контактирајте не и ќе дадеме се од себе за да Ве услужиме.

Достапни 24 часа!

Доаѓаме за Вас и го решаваме вашиот проблем без разлика дали тоа е влечење или транспорт.